Skin Care by Lesley-Ann Poppe

Zoals ik eerder al zei ben ik geen ijdeltuit en sta ik geen uren voor de spiegel om mijn haar in de juiste plooit te leggen en om lagen make-up aan te brengen. Waar ik wel mijn tijd voor neem is de verzorging van mijn huid. Ik heb niet de meest gemakkelijke huid en ik heb snel last van puistjes dus daarom ben ik al jaren op zoek naar de juiste producten om mijn huid zo gezond mogelijk te houden. Afgelopen zondag werd ik uitgenodigd door Lesley-Ann Poppe voor de launch van haar nieuwe beautylijn. Een nieuwe kans dus om skin-care producten te vinden die mijn huid het meest doen stralen.

Na een leuke ontvangst met hapjes (en taart!) en drankjes kreeg ik van Lesley-Ann uitleg over haar nieuwe producten, meer bepaald haar skin-care lijn.

Ze heeft 3 soorten skin-care op de markt gebracht: Radiance Car, voor een verfrissende teint, Anti-Aging Care, voor vrouwen boven de 35 die de eerste tekenen van veroudering herstelt, en Age Repair Care die actief de tekenen van veroudering omkeren en het verouderingsproces vertragen. Gezien mijn leeftijd val ik nog in de eerste categorie (een kleine streling voor mijn 29-jarige ego) en kreeg ik ook een heel pakket mee naar huis.

Wat mij het meest gelukkig maakt is dat er geen enkel ingrediënt in de producten getest is op dieren én dat Lesley-Ann met opzet de verpakkingen vrij sober heeft gehouden om de kosten te drukken. Geen tierlantijntje en onnodig opgewaardeerde verpakkingen dus, het is de inhoud die telt.

 

Even mijn favorieten op een rijtje.

Eerst en vooral de ‘Day & Night Cream’. Yes! Eindelijk een dag-en nacht crème in één die echt goed is. Ik ben nogal een sloddervos en ik leg mijn spullen vaak op plaatsen waar ik ze nooit meer vind. Daarom vind ik het zo belangrijk dat ik niet te veel potjes en flesjes heb staan. Deze crème voelt fluweelzacht aan, ruikt enorm lekker en is een goede basis voor onder je make-up maar ook een perfect product om je huid te voeden doorheen de nacht.

 

Deze is misschien wel mijn grootste favoriet. Ik ben een enorm slechte slaper, met als gevolg dat ik er ’s ochtends vaak uitzie alsof ik recht uit mijn doodskist stap. Dit Vitamine E serum laat me er in no time weer fris en fruitig uitzien. Het voordeel is ook dat je er maar heel weinig van moet gebruiken. Gaat dus een eeuwigheid mee.

Ik ben een echte sportmaniak en er is niets zo zalig dan na het sporten je schoenen uit te doen. Deze verkoelende gel geeft die zaligheid nog een extra punch. Je bent in no time weer afgekoeld. Het tintelt ook zo heerlijk.

Als het eetbaar zou zijn zou ik deze maskers in een potje gieten en uitlepelen. Ze ruiken fantastisch en voelen heel zacht aan. Vooral de ‘White Chocolate en Vanille’ is een echte topper.

Deze is dan weer een echte must-have. Ik vind het zo belangrijk om mijn huid goed te reinigen na een dag sporten, werken, make-up en de dagelijkse vuiligheden die op je huid terecht komen. Twee pompdrukjes van deze ‘Cleansing Foam’ met een beetje water en je huid is weer verlost van al die viezigheid. Het leukste aan dit product? Dat het zo ongelofelijk zacht aanvoelt.

 

Kortom: de nieuwe beautylijn van Lesley-Ann is een echte aanrader. Ik gebruik ze nog maar een paar dagen en mijn huid straalt. There’s no way back, deze skin care wordt mijn safe haven voor mijn gezicht!

 

 

 

Geef een reactie