Miss buikgriep

Al enkele weken keek ik uit naar de avond dat Miss België 2017 verkozen zou worden. Ik ging namelijk met mijn FOX-collega’s, een leuke en lekkere avond tegemoet.

De fantastische kleedster Lisa was deze week zelfs al even bij mij thuis geweest zodat ik mijn jurk kon passen dat ik die avond zou aandoen en het was echt PRACHTIG! Een lange galajurk, donkerblauw, diepe decolleté, een paar doorschijnende stukken en een hele grote open rug. Ik voelde me echt als een prinsesje. Ik hou van prinsessenjurken (zo één keer per jaar, voor de rest van het jaar graag baggy jeans en een losse trui met sneakers).

Een fantastische jurk dus, maar vooral een jurk dat ik dus nooit zal kunnen aandoen want bibi werd vannacht geveld door de buikgriep.

Geen verslag over Miss België dus. Ik kan wel een verslag geven over wat er allemaal uit mijn lichaam gekomen is, maar daar staat waarschijnlijk niemand op te wachten. En eerlijk, krijg ik het al weer moeilijk als ik er alleen maar aan denk.

Gelukkig had ik een beetje gezelschap ik mijn zetel vandaag. Niet alleen mijn goede vriend ‘meneer de emmer’ heeft aan mijn zijde gestaan, maar ook poes Billie was er om af en toe eens goed op mijn maag te springen.

Lekker pijnlijk. Maar ze bedoelde het goed. Denk ik.

Na een dag van’ Teen Mom’-marathons en veel te veel toiletbezoeken, kan ik dan toch naar Miss België kijken op televisie.

Akkoord, het is niet hetzelfde, maar je moet roeien met de riemen die je hebt.

Voila, zo werd ik vandaag Miss buikgriep.

Geef een reactie