Mijn eerste blogbericht

Dé vraag is natuurlijk: waarom wil ik gaan bloggen? (Daar denk ik snel even over na terwijl mijn autocorrect altijd ‘blowen’ maakt in plaats van ‘bloggen’)

Ik schrijf graag. Ik maak graag filmpjes. Ik maak veel mee. En ik deel graag alles wat ik meemaak met zo veel mogelijk mensen (kijk naar mijn Facebook en Instagram en het zal snel duidelijk worden). Voilà. Zo simpel is het!

Uiteraard wil ik niet concurreren met al die miljarden andere blogs die er zijn, maar ik zie dit een beetje als een uitlaatklep om dagdagelijkse frustraties, blije momenten en ook vooral de meest bizarre ontmoetingen neer te pennen.

Zal ik jullie iets bijleren? Dat betwijfel ik ten zeerste. Ik kan alleen maar hopen dat ik af en toe een glimlach op jullie gezicht kan toveren.

Geef een reactie